söndag 16 december 2012

Anledningen till varför jag är borta ibland.

Den här bloggen har verkligen stått stilla nu ett tag. Jag har bara läst 1 bok på nästan två månader. Jag skrev inte ens NaNoWriMo. Jag började men allt blev bara fel så jag började om, men efter att jag var typ 10 000 ord efter så orkade jag inte. Men jag kom i alla fall på en ny manus idé och det är väl bra?
Men nu ska jag vara ärlig, anledningen till att jag har varit så okativ och läst så lite är eftersom jag har inte mått så bra den sista tiden. Det inte många som vet detta, men eftersom detta är en sådan anonym blogg så är det lika bra att jag förklarar varför jag är borta så mycket ibland. Jag mår ganska dåligt. För det mesta faktiskt, men det går alltid upp och ner. Ena veckan kan vara het okej men så nästa så orkar jag knappt gå upp ur sängen. Jag uttrycker mig genom min tumblr, skriva och musik. Skriker i det tysta. Jag gör mitt bästa för att bli bättre och jag vill inte att ni ska vara oroliga för mig eller något sådant. Men bara så att ni vet varför jag kan vara borta ibland.

Det kommer troligast upp en film recension snart eftersom jag har sett fruktansvärt mycket filmer och serier på sista tiden. ( Det jag gjort istället för att läsa..) Sen kanske det kommer upp lite musik och sådant bara så att inte bloggen ska dö totalt, hoppas ni är okej med det?

Men ni får ha det så bra och om ni vill ha någon att prata med så ska ni veta att jag alltid finns här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar