fredag 24 augusti 2012

Uppdatering om mitt läsande och lite sånt

Bokrecensionerna går inte direkt på räls har ni kanske märkt, jag har inte nån direkt bra anledning annat än att jag inte har läst speciellt mycket nu på ett tag. Istället har jag sett jag tv-serier som Game of thrones (vilket du borde se om du inte gjort eftersom det är typ den bästa aktuella tv-serien enligt mig) och då i desperat väntan på att nästa säsong ska komma så var jag tvungen att köpa första boken. Som förövrigt är över 700 sidor lång och har otroligt liten text och för mig som inte läser speciellt snabbt kommer det nog ta ett tag innan det är utläst. Men det gör inget för mig för jag älskar boken än så länge, men det gör lite för bloggen eftersom den blir lite död. Så igår lånade jag Allt jag säger är sant som förhopningsvis det kommer upp en recension på så snart som möjligt.

Så då vet ni hur läget ligger till och så kan ni förvänta er en recension snart och så kan jag posta lite onödiga inlägg på bilder och sånt så länge, bara för att jag tycker det är kul C;

Hade så bra tills vi hörs igen!

2 kommentarer:

  1. Har också köpt första A Game of Thrones-boken men inte börjat läsa den än! Kanske tog mig vatten över huvudet som köpte den på engelska men det får väl ta den tid det tar :)

    SvaraRadera
  2. Svar: Ja det går jätte bra! Det är bara roligt om vi blir fler! :D

    SvaraRadera